Bog & idéOlle Persson

Bøger skrevet af Olle Persson

Læs mere om Olle Persson
3 produkter
3 produkter
Åland : vandra, cykla, paddla
Åland : vandra, cykla, paddlaOlle Persson
359,95 DKK
PLASTET
(0)
Åland : vandra, cykla, paddla
Svampar i Sverige : [förnyat standardverk med över 450 arter]
Svampar i Sverige : [förnyat standardverk med över 450 arter][förnyat standardverk med över 450 arter]
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Svampar i Sverige : [förnyat standardverk med över 450 arter]
Vandringsturer i Bohuslän
Vandringsturer i BohuslänOlle Persson
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Vandringsturer i Bohuslän

Mere om Olle Persson

Der er flere forskellige bøger fra Olle Persson på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Persson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Åland : vandra, cykla, paddla" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Vandringsturer i Halland" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Vandringsturer i Bohuslän" udgivet af Vildmarksbiblioteket - "Paddlingsturer i Vänerland" udgivet af Vildmarksbiblioteket

Bøger af Olle Persson

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Olle Persson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Perssons bøger kommer i udvalgte formater. Perssons bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Vildmarksbiblioteket.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Åland : vandra, cykla, paddla" af Olle Persson

Hos Bog & idé er "Åland : vandra, cykla, paddla" tilgængelig som plastet. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Persson, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Vildmarksbiblioteket.

"Vandringsturer i Halland" af Olle Persson

Det er muligt at købe Olle Perssons "Vandringsturer i Halland" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Vildmarksbiblioteket.
Detaljer
Fulde navn:
Olle Persson