Bog & idé– Omero

Bøger skrevet af – Omero

Læs mere om – Omero
2 produkter
2 produkter
Iliade
Iliade– Omero
139,95 DKK
EBOG
(0)
Iliade
Odissea
Odissea– Omero
109,95 DKK
EBOG
(0)
Odissea

Mere om – Omero

Der er en del bøger fra – Omero tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Omero.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Odissea" i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont - "Iliade" i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af – Omero

Der er to tilgængelige udgivelser af – Omero hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Omeros bøger som ebog. Bøgerne af Omero er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Odissea" af – Omero

"Odissea" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Odissea" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Omeros serie "Classici dal mondo". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på ita.

"Iliade" af – Omero

Det er muligt at købe – Omeros "Iliade" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Iliade" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Omeros serie "Classici dal mondo". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.
Detaljer
Fulde navn:
– Omero