Bog & idéOne Direction

Bøger skrevet af One Direction

Læs mere om One Direction
1 produkter
1 produkter
One Direction: Bogen om os
STREAM
One Direction: Bogen om osOne Direction
79,95 DKK
Lydbog
(0)
One Direction: Bogen om os

Mere om One Direction

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af One Direction. På listen nedenfor finder du de nyeste af Directions bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "One Direction: Bogen om os" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "One Direction" udgivet af Carlsen

Bøger af One Direction

One Direction har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra One Direction fås i flere forskellige formater. Directions bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"One Direction: Bogen om os" af One Direction

"One Direction: Bogen om os" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med One Directions "One Direction: Bogen om os" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"One Direction" af One Direction

"One Direction" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
One Direction