Bog & idéOrla Hav

Bøger skrevet af Orla Hav

Læs mere om Orla Hav
1 produkter
1 produkter
Din stemme tæller
Din stemme tællerMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Din stemme tæller

Mere om Orla Hav

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Orla Hav. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hav.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din stemme tæller" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Det blev mit liv" udgivet af Nordpress

Mere om Orla Havs bøger

Orla Hav har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Orla Hav kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Hav er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Din stemme tæller" af Orla Hav

Det er muligt at købe Orla Havs "Din stemme tæller" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Orla Hav "Det blev mit liv"

"Det blev mit liv" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nordpress.
Detaljer
Fulde navn:
Orla Hav