Bog & idéOrvar Löfgren

Bøger skrevet af Orvar Löfgren

Læs mere om Orvar Löfgren
2 produkter
2 produkter
Kultursociologi og kulturanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse
Den kultiverade människan
Den kultiverade människanOrvar Löfgren
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Den kultiverade människan

Mere om Orvar Löfgren

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Orvar Löfgren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Löfgren.
Bøgerne fra Orvar Löfgren kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Invoking a Transnational Metropolis The Making of the Øresund Region" udgivet af Studentlitteratur - "Den kultiverade människan" udgivet af Gleerup - "Kultursociologi og kulturanalyse " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Off the Edge" udgivet af Museum Tusculanum - "Kulturanalyser" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim

Orvar Löfgrens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Orvar Löfgren hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Löfgren fås bare som hæftet. Orvar Löfgren bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Invoking a Transnational Metropolis The Making of the Øresund Region" af Orvar Löfgren

Hos Bog & idé er "Invoking a Transnational Metropolis The Making of the Øresund Region" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Studentlitteratur.

Orvar Löfgren "Den kultiverade människan"

Det er muligt at købe Orvar Löfgrens "Den kultiverade människan" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Gleerup.
Detaljer
Fulde navn:
Orvar Löfgren