Bog & idéOve K. Pedersen

Bøger skrevet af Ove K. Pedersen

Læs mere om Ove K. Pedersen
3 produkter
3 produkter
Reaktionens tid
Reaktionens tidOve K. Pedersen
299,95 DKK
HARDBACK
(6)
Reaktionens tid
Konkurrencestaten
KonkurrencestatenOve K. Pedersen
319,95 DKK
Indbundet
(1)
Konkurrencestaten
Markedsstaten
MarkedsstatenOve K. Pedersen
309,95 DKK
Hæftet
(1)
Markedsstaten

Mere om Ove K. Pedersen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Ove K. Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Pedersen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ove K. Pedersens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Demokratiets lette tilstand" udgivet af Spektrum - "Reaktionens tid" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Arbejdspapir. Tiden efter efterkrigstiden" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Særtryk. Endringer i statlige organisasjonsformer i skandinavia" udgivet af Demokratiprojektet - "Building the nation" udgivet af DJØF Publishing¤McGill-Queens University Press - "Markedsstaten" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Konkurrencestaten" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Mere om Ove K. Pedersens bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Ove K. Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pedersens bøger kommer i samtlige formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ove K. Pedersens "Demokratiets lette tilstand"

Det er muligt at købe Ove K. Pedersens "Demokratiets lette tilstand" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Spektrum.

"Reaktionens tid" af Ove K. Pedersen

Det er muligt at købe Ove K. Pedersens "Reaktionens tid" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i Pedersens serie "Moderne Ideer ". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ove K. Pedersen