Bog & idéOve Rasmussen

Bøger skrevet af Ove Rasmussen

Læs mere om Ove Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Turen går til Normandiet & Bretagne
Turen går til Normandiet & BretagneOve Rasmussen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Normandiet & Bretagne
Turen går til Portugal
Turen går til PortugalOve Rasmussen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Portugal

Mere om Ove Rasmussen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Ove Rasmussen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Normandiet & Bretagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Normandiet & Bretagne" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Portugal " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Portugal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Kommunal planlægning" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Turen går til Normandiet & Bretagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Normandiet & Bretagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Portugal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Normandiet & Bretagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Det bedste, jeg kunne" udgivet af kahrius.dk - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Fra modspil til medspil" udgivet af CVU København & Nordsjælland - "Samfund og kultur i sundhedsarbejdet" udgivet af Frydenlund - "Folkeskolens atlas, 2011" udgivet af Alinea - "Classroommanagement" udgivet af Dafolo - "Alkohol-narkotika-forskning. Rusmiddelforskning i Danmark efter 1985" udgivet af CANFAU - "Turen går til Portugal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Normandiet & Bretagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Ove Rasmussens bøger

Du kan finde 19 bøger af Ove Rasmussen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Ove Rasmussen bøger i samtlige formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ove Rasmussens "Turen går til Normandiet & Bretagne"

"Turen går til Normandiet & Bretagne" er til salg som ebog. Med "Turen går til Normandiet & Bretagne" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Rasmussens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Normandiet & Bretagne" af Ove Rasmussen

Det er muligt at købe Ove Rasmussens "Turen går til Normandiet & Bretagne" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Rasmussen