Bog & idéP. A. Heiberg

Bøger skrevet af P. A. Heiberg

Læs mere om P. A. Heiberg
1 produkter
1 produkter
Ordener hænger man på idioter
Ordener hænger man på idioterP. A. Heiberg
30,95 DKK
e-bog
(0)
Ordener hænger man på idioter

Mere om P. A. Heiberg

Der er bare én bog af P. A. Heiberg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ordener hænger man på idioter". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på dansk. "Ordener hænger man på idioter" er desuden tilknyttet serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ordener hænger man på idioter" af P. A. Heiberg

"Ordener hænger man på idioter" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Ordener hænger man på idioter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en skøn bog fra Heiberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
P. A. Heiberg