Bog & idéPaul Bloch

Bøger skrevet af Paul Bloch

2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Paul Bloch

Der er mange bøger af Paul Bloch på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Blochs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Paul Blochs bøger

Du kan finde tre bøger af Paul Bloch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Blochs bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Bloch er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paul Blochs "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Paul Blochs "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Paul Bloch "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Det er muligt at købe Paul Blochs "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Bloch