Bog & idéPaul Virilio

Bøger skrevet af Paul Virilio

1 produkter
1 produkter
Forsvindingens Æstetik
Forsvindingens ÆstetikPaul Virilio
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Forsvindingens Æstetik

Mere om Paul Virilio

Paul Virilio har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forsvindingens Æstetik". Det er Billedkunstskolerne, der har publiceret den på dansk. "Forsvindingens Æstetik" er desuden en del af serien "Billedkunstskolernes monokrome bibliotek.".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forsvindingens Æstetik" af Paul Virilio

Det er muligt at købe Paul Virilios "Forsvindingens Æstetik" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Billedkunstskolernes monokrome bibliotek.". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billedkunstskolerne.

Endnu en af Paul Virilio skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Virilio