Bog & idéPeder Vinther Emdal Hay

Bøger skrevet af Peder Vinther Emdal Hay

3 produkter
3 produkter
Økonomisk Grundforløb
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi B & A1Peder Vinther Emdal Hay
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1

Mere om Peder Vinther Emdal Hay

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Peder Vinther Emdal Hay. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hay.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME

Bøger af Peder Vinther Emdal Hay

Der er fem tilgængelige udgivelser af Peder Vinther Emdal Hay hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Hays bøger som hæftet. Hays bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af SYSTIME.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peder Vinther Emdal Hays "Skriv økonomisk"

"Skriv økonomisk" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Virksomhedsøkonomi B & A1" af Peder Vinther Emdal Hay

Hos Bog & idé er "Virksomhedsøkonomi B & A1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Vinther Emdal Hay