Bog & idéPedro Almodóvar

Bøger skrevet af Pedro Almodóvar

Læs mere om Pedro Almodóvar
1 produkter
1 produkter
Volver - Gymnasiet
Volver - GymnasietPedro Almodóvar
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Volver - Gymnasiet

Mere om Pedro Almodóvar

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Pedro Almodóvar. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Almodóvar.
Bøgerne fra Pedro Almodóvar udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Volver - Gymnasiet" udgivet af L&R Uddannelse - "Patty Diffusa, toiletternes venus og andre tekster " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk revy - "Volver - undervisningsbog til gymnasiet" udgivet af Alinea - "Hable con ella" udgivet af L&R Uddannelse Alinea

Mere om Pedro Almodóvars bøger

Du kan bestille fire bøger af Pedro Almodóvar her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Almodóvar fås bare som hæftet. Almodóvars bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pedro Almodóvars "Volver - Gymnasiet"

Det er muligt at købe Pedro Almodóvars "Volver - Gymnasiet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.

Pedro Almodóvar "Patty Diffusa, toiletternes venus og andre tekster "

"Patty Diffusa, toiletternes venus og andre tekster " er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Almodóvars serie "Rævens sorte bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk revy.
Detaljer
Fulde navn:
Pedro Almodóvar