Bog & idéPer Justesen

Bøger skrevet af Per Justesen

2 produkter
2 produkter
Stein Bagger og leasingkarrusellen
Stein Bagger og leasingkarrusellenPer Justesen
19,95 DKK
e-bog
(0)
Stein Bagger og leasingkarrusellen
Malkekvæg
MalkekvægJens Christian Holgaard
399,95 DKK
Paperback
(0)
Malkekvæg

Mere om Per Justesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Per Justesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Justesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Malkekvæg" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Håndbog for kvæghold" udgivet af Landbrugsforlaget - "Malkekvæg" udgivet af Seges Forlag - "Stein Bagger og leasingkarrusellen" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Håndbog for kvæghold" udgivet af SEGES

Bøger skrevet af Per Justesen

Du kan finde otte bøger af Per Justesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Per Justesen kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Justesen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Justesens "Håndbog for kvæghold"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Per Justesen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Landbrugsforlaget.

"Malkekvæg" af Per Justesen

Endnu en af Per Justesen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Justesen