Bog & idéPer Lykke Rasmussen

Bøger skrevet af Per Lykke Rasmussen

1 produkter
1 produkter
Malkekvæg
MalkekvægJens Christian Holgaard
399,95 DKK
Paperback
(0)
Malkekvæg

Mere om Per Lykke Rasmussen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Per Lykke Rasmussen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malkekvæg" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Malkekvæg" udgivet af Seges Forlag

Bøger skrevet af Per Lykke Rasmussen

Der er to tilgængelige udgivelser af Per Lykke Rasmussen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Rasmussens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Malkekvæg" af Per Lykke Rasmussen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget.

"Malkekvæg" af Per Lykke Rasmussen

Hos Bog & idé er "Malkekvæg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Seges Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Per Lykke Rasmussen