Bog & idéPernille L. Stenby

Bøger skrevet af Pernille L. Stenby

Læs mere om Pernille L. Stenby
2 produkter
2 produkter
Et manipuleret liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et manipuleret livPernille L. Stenby
254,96 DKK
Paperback
(3)
Et manipuleret liv
Et manipuleret liv
Et manipuleret livPernille L. Stenby
109,95 DKK
EBOG
(3)
Et manipuleret liv

Mere om Pernille L. Stenby

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Pernille L. Stenby. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra L. Stenby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under huden" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Inkarnation" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Under huden " i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen - "Inkarnation" i serien "Mestenes" udgivet af Ulven og Uglen

Pernille L. Stenbys bøger

Pernille L. Stenby har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. L. Stenbys bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af L. Stenby er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Ulven og Uglen.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Under huden" af Pernille L. Stenby

Det er muligt at købe Pernille L. Stenbys "Under huden" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Under huden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Mestenes". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ulven og Uglen.

Pernille L. Stenby "Inkarnation"

Det er muligt at købe Pernille L. Stenbys "Inkarnation" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Inkarnation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Mestenes". Det er Ulven og Uglen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille L. Stenby