Bog & idéPernille Obitz Mathiessen

Bøger skrevet af Pernille Obitz Mathiessen

2 produkter
2 produkter
Mad i gamle dage
Mad i gamle dagePernille Obitz Mathiessen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Mad i gamle dage
Arbejde i gamle dage
Arbejde i gamle dagePernille Obitz Mathiessen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejde i gamle dage

Mere om Pernille Obitz Mathiessen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Pernille Obitz Mathiessen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Obitz Mathiessens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad i gamle dage" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Arbejde i gamle dage" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Jul " i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal

Pernille Obitz Mathiessens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Pernille Obitz Mathiessen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Obitz Mathiessen fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Obitz Mathiessen lavet i serier, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pernille Obitz Mathiessens "Mad i gamle dage"

"Mad i gamle dage" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Obitz Mathiessens serie "De små fagbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Arbejde i gamle dage" af Pernille Obitz Mathiessen

Det er muligt at købe Pernille Obitz Mathiessens "Arbejde i gamle dage" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "De små fagbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Obitz Mathiessen