Bog & idéPernille Roug

Bøger skrevet af Pernille Roug

2 produkter
2 produkter
Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem mennesker
Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem menneskerPernille Roug
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem mennesker
Marte meo i praksis
Marte meo i praksisPernille Roug
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Marte meo i praksis

Mere om Pernille Roug

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Pernille Roug. På listen nedenfor har du Rougs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Marte meo i praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Pernille Rougs bøger

Pernille Roug har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Rougs bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Roug er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem mennesker" af Pernille Roug

Hos Bog & idé er "Marte Meo - udviklingsstøttende samspil mellem mennesker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Pernille Roug "Marte meo i praksis"

Hos Bog & idé er "Marte meo i praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Roug