Bog & idéPernille Steen Pedersen

Bøger skrevet af Pernille Steen Pedersen

Læs mere om Pernille Steen Pedersen
3 produkter
3 produkter
Slip stress ud af skammekrogen
Slip stress ud af skammekrogenPernille Steen Pedersen
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Slip stress ud af skammekrogen
Stress og skam i arbejdslivet
Stress og skam i arbejdslivetPernille Steen Pedersen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Stress og skam i arbejdslivet
Slip stress ud af skammekrogen
Slip stress ud af skammekrogenPernille Steen Pedersen
129,95 DKK
e-bog
(2)
Slip stress ud af skammekrogen

Mere om Pernille Steen Pedersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Pernille Steen Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Steen Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modsatrettede forpligtelser" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Slip stress ud af skammekrogen" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Slip stress ud af skammekrogen" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Bøger skrevet af Pernille Steen Pedersen

Der er tre tilgængelige bøger af Pernille Steen Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Pernille Steen Pedersen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Steen Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernille Steen Pedersens "Modsatrettede forpligtelser"

"Modsatrettede forpligtelser" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Modsatrettede forpligtelser" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Steen Pedersens serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Slip stress ud af skammekrogen" af Pernille Steen Pedersen

"Slip stress ud af skammekrogen" er tilgængelig online som e-bog. Hvis du køber "Slip stress ud af skammekrogen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Kristeligt Dagblad, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Steen Pedersen