Bog & idéPeter Albæk

Bøger skrevet af Peter Albæk

4 produkter
4 produkter
Når mor eller far dør
Når mor eller far dørPeter Olesen (red.)
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Når mor eller far dør
Mischling
STREAM
MischlingAffinity Konar
79,95 DKK
Lydbog
(15)
Mischling
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
Mischling
MischlingAffinity Konar
79,95 DKK
EBOG
(15)
Mischling

Mere om Peter Albæk

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Peter Albæk på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Albæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mischling" udgivet af Gyldendal - "Mischling" udgivet af Gads Forlag - "Mischling" udgivet af Gad - "Mischling" udgivet af Gads Forlag - "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Albæks bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Peter Albæk hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Peter Albæk fås i flere formater. Bøgerne af Albæk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Albæks "Mischling"

Hos Bog & idé er "Mischling" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mischling" af Peter Albæk

Hos Bog & idé er "Mischling" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Mischling" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Albæk