Bog & idéPeter Bæk

Bøger skrevet af Peter Bæk

Læs mere om Peter Bæk
1 produkter
1 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Peter Bæk

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Peter Bæk. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bæk.
Bøgerne fra Peter Bæk tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lotto systems - 6 numbers" udgivet af Books on Demand - "Held i Lotto" udgivet af Books on Demand - "Systemer til onsdags lotto" udgivet af Books on Demand - "Systemer til Lotto" udgivet af Books on Demand - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Systemer til Onsdags Lotto" udgivet af Books on Demand - "Lotto Systems: 6 Numbers" udgivet af Books on Demand - "Lotto Systems" udgivet af Books on Demand - "Systemer til Lotto" udgivet af Books on Demand - "Held i Lotto" udgivet af Books on Demand - "Held i Lotto" udgivet af Books on Demand

Mere om Peter Bæks bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Peter Bæk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Bæk kommer i et udvalg af formater. Bæks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Bæks "Lotto systems - 6 numbers"

Det er muligt at købe Peter Bæks "Lotto systems - 6 numbers" som e-bog. Med "Lotto systems - 6 numbers" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Held i Lotto" af Peter Bæk

"Held i Lotto" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Held i Lotto" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bæk