Bog & idéPeter Brunbech

Bøger skrevet af Peter Brunbech

Læs mere om Peter Brunbech
1 produkter
1 produkter
Historieundervisning
HistorieundervisningRasmus Hermansen Rasmussen
329,95 DKK
Bog
(1)
Historieundervisning

Mere om Peter Brunbech

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Peter Brunbech. På listen nedenfor ser du de nyeste af Brunbechs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Universitetspædagogiske praksisser Quizzer i undervisningen" i serien "Kapitel 9 i Universitetspædagogiske praksisser" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Peter Brunbech

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Peter Brunbech hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Peter Brunbech bøger i udvalgte formater. Brunbechs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Historieundervisning" af Peter Brunbech

"Historieundervisning" er tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Peter Brunbech. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Universitetspædagogiske praksisser Quizzer i undervisningen" af Peter Brunbech

Hos Bog & idé er "Universitetspædagogiske praksisser Quizzer i undervisningen" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Brunbech, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Kapitel 9 i Universitetspædagogiske praksisser". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Brunbech