Bog & idéPeter Dreyer

Bøger skrevet af Peter Dreyer

4 produkter
4 produkter
Hofdamen
STREAM
HofdamenPeter Dreyer
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Hofdamen
Glitch
GlitchPeter Dreyer
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Glitch
Hofdamen
HofdamenJens Jørgen Hansen
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Hofdamen
Glitch - VOSTOK-eksperimentet
STREAM
Glitch - VOSTOK-eksperimentetPeter Dreyer
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Glitch - VOSTOK-eksperimentet

Mere om Peter Dreyer

Der findes forskellige bøger skrevet af Peter Dreyer på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Dreyers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hofdamen" udgivet af Lytteratur - "Hofdamen" udgivet af Hovedland - "Inkaens fjerde mulighed" udgivet af Hovedland - "Glitch" udgivet af Hovedland - "Glitch - VOSTOK-eksperimentet" udgivet af Audioteket - "Glitch" udgivet af Hovedland

Bøger af Peter Dreyer

Peter Dreyer har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Dreyers bøger kommer i flere formater. Dreyers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Dreyers "Hofdamen"

Det er muligt at købe Peter Dreyers "Hofdamen" som lydbog. Du kan også altid have "Hofdamen" af Peter Dreyer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

"Hofdamen" af Peter Dreyer

Hos Bog & idé er "Hofdamen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Dreyer