Bog & idéPeter Gundelach

Bøger skrevet af Peter Gundelach

Læs mere om Peter Gundelach
8 produkter
8 produkter
Survey
SurveyClaus D. Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Survey
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Socialpsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialpsykologiInger Glavind Bo
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
Mixed methods-forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning
Klimaets sociale tilstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klimaets sociale tilstandEsther Nørregaard-Nielsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Klimaets sociale tilstand
Simpel tabelanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Simpel tabelanalysePeter Gundelach
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Simpel tabelanalyse
Små og store forandringer
Små og store forandringerBrian Arly Jacobsen
229,95 DKK
EBOG
(0)
Små og store forandringer
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Peter Gundelach

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Peter Gundelach. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Gundelach.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Organisationskultur og ledelse i det offentlige" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Unge, fester og alkohol" udgivet af Akademisk Forlag - "Simpel tabelanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Klimaets sociale tilstand" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Klimaets sociale tilstand" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Simpel tabelanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Klimaets sociale tilstand" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Gundelach

Der er 17 tilgængelige bøger af Peter Gundelach hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Gundelachs bøger kommer i samtlige formater. Peter Gundelach bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Organisationskultur og ledelse i det offentlige" af Peter Gundelach

Hos Bog & idé er "Organisationskultur og ledelse i det offentlige" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ingeniøren-bøger.

"Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" af Peter Gundelach

Det er muligt at købe Peter Gundelachs "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Gundelach