Bog & idéPeter Haisler

Bøger skrevet af Peter Haisler

Læs mere om Peter Haisler
3 produkter
3 produkter
How to write a good Research Paper
BOEGERTILSTAERKPRIS
How to write a good Research PaperPeter Haisler
90,95 DKK
Hæftet
How to write a good Research Paper
CSR-ledelse
CSR-ledelsePeter Haisler
99,95 DKK
e-bog
CSR-ledelse
How to write a good Research Paper
How to write a good research paperPeter Haisler
60,95 DKK
EBOG
How to write a good research paper

Mere om Peter Haisler

Der er forskellige bøger fra Peter Haisler til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Haisler.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Peter Haislers bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "How to write a good research paper" udgivet af Samfundslitteratur - "CSR-ledelse" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "How to write a good Research Paper" udgivet af Samfundslitteratur

Peter Haislers bøger

Du kan finde tre bøger af Peter Haisler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Peter Haisler fås i flere formater. Bøgerne af Haisler er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"How to write a good research paper" af Peter Haisler

"How to write a good research paper" er til salg som ebog. Med "How to write a good research paper" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Peter Haisler "CSR-ledelse"

Det er muligt at købe Peter Haislers "CSR-ledelse" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "CSR-ledelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Haislers serie "Kort til viden". Det er Børsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Haisler