Bog & idéPeter Hanke

Bøger skrevet af Peter Hanke

Læs mere om Peter Hanke
1 produkter
1 produkter
Kulturens skjulte styrker
Kulturens skjulte styrkerPeter Hanke
49,95 DKK
e-bog
(0)
Kulturens skjulte styrker

Mere om Peter Hanke

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Peter Hanke. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hanke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturens skjulte styrker" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Kulturens skjulte styrker" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Hankes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Hanke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Peter Hanke bøger i samtlige formater. Hankes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Hankes "Kulturens skjulte styrker"

"Kulturens skjulte styrker" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Peter Hanke "Kulturens skjulte styrker"

"Kulturens skjulte styrker" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Kulturens skjulte styrker" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hanke