Bog & idéPeter Harder

Bøger skrevet af Peter Harder

Læs mere om Peter Harder
3 produkter
3 produkter
Semantik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SemantikElisabeth Engberg-Pedersen
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Semantik
Ledelse på afveje
STREAM
Ledelse på afvejePeter Harder
159,95 DKK
Lydbog
(3)
Ledelse på afveje
Ledelse på afveje
Ledelse på afvejePeter Harder
159,95 DKK
EBOG
(3)
Ledelse på afveje

Mere om Peter Harder

Hvis du er på jagt efter en bog fra Peter Harder, kan du købe et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Harders seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse på afveje" udgivet af Gads Forlag - "Ledelse på afveje" udgivet af Gads Forlag - "Ledelse på afveje" udgivet af Gads Forlag - "Semantik" udgivet af Samfundslitteratur - "Regensen - Bag de teglrøde mure" udgivet af Gyldendal - "NyS 34-35" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn

Bøger af Peter Harder

Der er seks tilgængelige udgivelser af Peter Harder hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Harders bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Harder udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Harders "Ledelse på afveje"

"Ledelse på afveje" er tilgængelig som lydbog. Peter Harders "Ledelse på afveje" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Peter Harder "Ledelse på afveje"

"Ledelse på afveje" er til salg som ebog. Hvis du køber "Ledelse på afveje" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Harder