Bog & idéPeter Heller Lützen m. fl.

Bøger skrevet af Peter Heller Lützen m. fl.

Læs mere om Peter Heller Lützen m. fl.
1 produkter
1 produkter
KvaN 99 - Literacy - sprog og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
KvaN 99 - Literacy - sprog og læringPeter Heller Lützen m. fl.
63,95 DKK
Paperback
KvaN 99 - Literacy - sprog og læring

Mere om Peter Heller Lützen m. fl.

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Peter Heller Lützen m. fl.. Det er "Literacy - sprog og læring". Det er KvaN, der har publiceret den på dansk. "Literacy - sprog og læring" er desuden en del af serien "KvaN".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Literacy - sprog og læring" af Peter Heller Lützen m. fl.

Det er muligt at købe Peter Heller Lützen m. fl.s "Literacy - sprog og læring" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af fl.s serie "KvaN". Det er KvaN, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Heller Lützen m. fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Heller Lützen m. fl.