Bog & idéPeter Jakobsen

Bøger skrevet af Peter Jakobsen

Læs mere om Peter Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
Erstatning inden for sundhedsvæsenet
Erstatning inden for sundhedsvæsenetKristina Sprove Askjær
1819,95 DKK
Hæftet
(0)
Erstatning inden for sundhedsvæsenet

Mere om Peter Jakobsen

Hvis du mangler en bog af Peter Jakobsen, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Jakobsens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Karnov Group - "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "EU Public Procurement Law" udgivet af DJØF - "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" udgivet af Thomson Reuters

Peter Jakobsens bøger

Du kan finde fire bøger af Peter Jakobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Jakobsens bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Erstatning inden for sundhedsvæsenet" af Peter Jakobsen

Hos Bog & idé er "Erstatning inden for sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.

"Kirurgi i akutmodtagelse" af Peter Jakobsen

Hos Bog & idé er "Kirurgi i akutmodtagelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Jakobsen