Bog & idéPeter Marker

Bøger skrevet af Peter Marker

Læs mere om Peter Marker
2 produkter
2 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårLis Balleby
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Peter Marker

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Peter Marker. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Marker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Oral medicin" udgivet af Munksgaard - "Sår" udgivet af - - "Oral medicin" udgivet af Munksgaard - "Oral medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sår" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Markers bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Peter Marker hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Peter Marker bøger i et udvalg af formater. Markers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sår" af Peter Marker

"Sår" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Oral medicin" af Peter Marker

Hos Bog & idé er "Oral medicin" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Marker