Bog & idéPeter Pagh

Bøger skrevet af Peter Pagh

Læs mere om Peter Pagh
5 produkter
5 produkter
Ansvarssuccession ved forurenede ejendomme
Ansvarssuccession ved forurenede ejendommePeter Pagh
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Ansvarssuccession ved forurenede ejendomme
Fast Ejendom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fast EjendomPeter Pagh
1682,96 DKK
Hardback
(0)
Fast Ejendom
Et liv blandt komikere og skønne kvinder
Klaus PaghKlaus Pagh
169,95 DKK
EBOG
(3)
Klaus Pagh
Iværksætterens juridiske udfordringer
Iværksætterens juridiske udfordringerJesper Lau Hansen (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Iværksætterens juridiske udfordringer
Jordforureningsloven med kommentarer
Jordforureningsloven med kommentarerPeter Pagh
2029,95 DKK
Indbundet
(0)
Jordforureningsloven med kommentarer

Mere om Peter Pagh

Der findes forskellige bøger fra Peter Pagh online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pagh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætterens juridiske udfordringer" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" udgivet af Djøf Forlag - "Fast Ejendom" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Ansvarssuccession ved forurenede ejendomme med kommentarer til jordforureningslovens kapitel 4 b & miljøbeskyttelseslovens § 35 c om basistilstandsrapport" udgivet af Karnov Group - "Fast ejendom" udgivet af Karnov Group - "Jordforureningsloven med kommentarer" udgivet af Thomson Reuters - "Lærebog i miljørettens almindelige del" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fast ejendom" udgivet af Forlaget Thomson A/S - "Miljøansvar - en ret for hvem?" udgivet af DJØF

Peter Paghs bøger

Du kan finde ni bøger af Peter Pagh her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Paghs bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Pagh er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Iværksætterens juridiske udfordringer" af Peter Pagh

Det er muligt at købe Peter Paghs "Iværksætterens juridiske udfordringer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"Offentlige myndigheders erstatningsansvar" af Peter Pagh

Hos Bog & idé er "Offentlige myndigheders erstatningsansvar" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Pagh