Bog & idéPeter Tanev

Bøger skrevet af Peter Tanev

Læs mere om Peter Tanev
1 produkter
1 produkter
Tanevs vejrbog
Tanevs vejrbogPeter Tanev
169,95 DKK
EBOG
(0)
Tanevs vejrbog

Mere om Peter Tanev

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Peter Tanev til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Tanevs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tanevs vejrbog" udgivet af People'sPress - "Tanevs vejrbog" udgivet af People’sPress

Peter Tanevs bøger

Du kan købe to bøger af Peter Tanev her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Tanevs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Tanev er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tanevs vejrbog" af Peter Tanev

Hos Bog & idé er "Tanevs vejrbog" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Tanevs vejrbog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Tanevs vejrbog" af Peter Tanev

"Tanevs vejrbog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Tanev