Bog & idéPeter Tygesen

Bøger skrevet af Peter Tygesen

Læs mere om Peter Tygesen
3 produkter
3 produkter
Amdi og Tvind
Amdi og TvindPeter Tygesen
349,95 DKK
Hæftet
(6)
Amdi og Tvind
Amdi og Tvind
STREAM
Amdi og TvindPeter Tygesen
219,95 DKK
Lydbog
(6)
Amdi og Tvind
Amdi og Tvind
Amdi og TvindPeter Tygesen
219,95 DKK
EBOG
(6)
Amdi og Tvind

Mere om Peter Tygesen

Der findes en del bøger skrevet af Peter Tygesen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Tygesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afrika" udgivet af Columbus - "De gode menneskers land" udgivet af People’sPress

Peter Tygesens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Peter Tygesen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe Tygesens bøger som hæftet. Tygesens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Tygesens "Afrika"

Det er muligt at købe Peter Tygesens "Afrika" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Tygesen "De gode menneskers land"

"De gode menneskers land" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Tygesen