Bog & idéPeter Vuust

Bøger skrevet af Peter Vuust

Læs mere om Peter Vuust
4 produkter
4 produkter
Musik på hjernen
Musik på hjernenPeter Vuust
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Musik på hjernen
Fra solo til samspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra solo til samspilHelle Broberg Nielsen
179,96 DKK
Hæftet
(2)
Fra solo til samspil
Musik på hjernen
Musik på hjernenPeter Vuust
169,95 DKK
EBOG
(2)
Musik på hjernen
Musik på hjernen
STREAM
Musik på hjernenPeter Vuust
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Musik på hjernen

Mere om Peter Vuust

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Peter Vuust. På listen nedenfor finder du de nyeste af Vuusts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra solo til samspil" udgivet af Grønningen 1 - "Ledelse med musik i" udgivet af Grønningen 1 - "Polyrytmik og -metrik i moderne jazz " udgivet af Det Jyske Musikkonservatorium - "Musik på hjernen" udgivet af People’sPress - "Musik på hjernen" udgivet af People'sPress - "Musik på hjernen" udgivet af People'sPress - "Musik på hjernen" udgivet af People’sPress

Bøger af Peter Vuust

Der er syv tilgængelige bøger af Peter Vuust hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Vuusts bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Vuust er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Vuusts "Fra solo til samspil"

Hos Bog & idé er "Fra solo til samspil" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grønningen 1.

"Ledelse med musik i" af Peter Vuust

"Ledelse med musik i" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Vuust