Bog & idéPeter Wessel

Bøger skrevet af Peter Wessel

Læs mere om Peter Wessel
1 produkter
1 produkter
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid

Mere om Peter Wessel

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Peter Wessel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wessels nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "København og historien bind 1-8 samlet" udgivet af Gads Forlag - "Madrid" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Peter Wessels bøger

Du kan bestille to bøger af Peter Wessel her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Peter Wessel fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Wessel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"København og historien bind 1-8 samlet" af Peter Wessel

"København og historien bind 1-8 samlet" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Peter Wessel "Madrid"

Det er muligt at købe Peter Wessels "Madrid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Wessels serie "Vide verden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wessel