Bog & idéPeter Wind

Bøger skrevet af Peter Wind

2 produkter
2 produkter
Danmarks vilde orkideer
Danmarks vilde orkideerPeter Wind
199,95 DKK
Hardback
(0)
Danmarks vilde orkideer
Danmarks truede arter
Danmarks truede arterRasmus Ejrnæs
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Danmarks truede arter

Mere om Peter Wind

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Peter Wind. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Wind.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hydraulik ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Dansk-Spansk/Spansk-Dansk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Danmarks vilde orkideer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks truede arter" i serien "Miljøbiblioteket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks truede arter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hydraulik ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger af Peter Wind

Der er seks tilgængelige bøger af Peter Wind hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Peter Wind bøger i flere formater. Wind har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hydraulik ståbi" af Peter Wind

Det er muligt at købe Peter Winds "Hydraulik ståbi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Peter Wind "Dansk-Spansk/Spansk-Dansk Ordbog"

Hos Bog & idé er "Dansk-Spansk/Spansk-Dansk Ordbog" tilgængelig som internet. Endnu en af Peter Wind fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wind