Bog & idéPeter Wulff Kåri

Bøger skrevet af Peter Wulff Kåri

Læs mere om Peter Wulff Kåri
1 produkter
1 produkter
Turen går til Sydafrika
Turen går til SydafrikaPeter Wulff Kåri
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Sydafrika

Mere om Peter Wulff Kåri

Der findes flere bøger af Peter Wulff Kåri til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kåris nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Sydafrika" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Sydafrika" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Sydafrika " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Sydafrika" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Peter Wulff Kåri

Du kan købe fire bøger af Peter Wulff Kåri her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Kåris bøger fås i flere forskellige formater. Kåris bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Sydafrika" af Peter Wulff Kåri

Hos Bog & idé er "Turen går til Sydafrika" tilgængelig som ebog. "Turen går til Sydafrika" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Kåris serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Peter Wulff Kåri "Turen går til Sydafrika"

"Turen går til Sydafrika" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Wulff Kåri