Bog & idéPhil Knight

Bøger skrevet af Phil Knight

Læs mere om Phil Knight
2 produkter
2 produkter
Shoe Dog
Shoe DogPhil Knight
169,95 DKK
EBOG
(4)
Shoe Dog
Shoe Dog
STREAM
Shoe DogPhil Knight
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Shoe Dog

Mere om Phil Knight

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Phil Knight. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Knight.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Shoe Dog" udgivet af People'sPress - "Shoe Dog" udgivet af People'sPress - "Shoe Dog" udgivet af People'sPress

Mere om Phil Knights bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Phil Knight hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Phil Knight bøger i samtlige formater. Bøgerne af Knight er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af People'sPress.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Phil Knights "Shoe Dog"

Hos Bog & idé er "Shoe Dog" tilgængelig som lydbog. Phil Knights "Shoe Dog" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Phil Knight "Shoe Dog"

"Shoe Dog" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Shoe Dog" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Phil Knight