Bog & idéPia Dreyer

Bøger skrevet af Pia Dreyer

5 produkter
5 produkter
Sygeplejens superhelte
Sygeplejens superhelteAnita Haahr
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygeplejens superhelte
Sygepleje på intensiv
Sygepleje på intensivAnne Sophie Ågård
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygepleje på intensiv
Patient
PatientBirte Glinsvad
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Patientperspektivet
PatientperspektivetKeld Thorgård
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Patientperspektivet
Projektarbejde i sundhedsvæsenet
Projektarbejde i sundhedsvæsenetPia Dreyer
159,96 DKK
Hæftet
(0)
Projektarbejde i sundhedsvæsenet

Mere om Pia Dreyer

Der er flere forskellige bøger skrevet af Pia Dreyer til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dreyers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejens superhelte" udgivet af Gyldendal - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientperspektivet" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje på intensiv" udgivet af Gyldendal - "Projektarbejde i sundhedsvæsenet" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Patientperspektivet" udgivet af Gyldendal

Bøger af Pia Dreyer

Pia Dreyer har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Pia Dreyer kommer i flere formater. Bøgerne af Dreyer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pia Dreyers "Sygeplejens superhelte"

"Sygeplejens superhelte" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Patient" af Pia Dreyer

"Patient" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Dreyers serie "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Dreyer