Bog & idéPia Lindkvist Knærkegaard

Bøger skrevet af Pia Lindkvist Knærkegaard

Læs mere om Pia Lindkvist Knærkegaard
7 produkter
7 produkter
Coaching og konflikthåndtering
Coaching og konflikthåndteringPia Lindkvist Knærkegaard
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og konflikthåndtering
Ledelse i teori og praksis
Ledelse i teori og praksisPia Lindkvist Knærkegaard
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i teori og praksis
Organisation - videregående uddannelser
Organisation - videregående uddannelserAsbjørn Heide
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisation - videregående uddannelser
Positiv psykologi i ledelse
Positiv psykologi i ledelseHanne Blomstrøm
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi i ledelse
Strategi i juridisk perspektiv
Strategi i juridisk perspektivPia Lindkvist Knærkegaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategi i juridisk perspektiv
Positiv psykologi i organisationen
Positiv psykologi i organisationenHanne Blomstrøm
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi i organisationen
Lederskab i perspektiv
Lederskab i perspektivPia Lindkvist Knærkegaard
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Lederskab i perspektiv

Mere om Pia Lindkvist Knærkegaard

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Pia Lindkvist Knærkegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Knærkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af Gyldendal - "Ledelse i teori og praksis" udgivet af HansReitzels - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af Gyldendal - "Positiv psykologi i organisationen" udgivet af Gyldendal - "Positiv psykologi i ledelse" udgivet af Gyldendal - "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Strategi i juridisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Ledelse i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Lederskab i perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Coaching og konflikthåndtering" udgivet af HansReitzels - "Iværksætter bogen" udgivet af Marko ApS

Bøger skrevet af Pia Lindkvist Knærkegaard

Du kan bestille 12 bøger af Pia Lindkvist Knærkegaard her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Knærkegaards bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Knærkegaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Organisation - videregående uddannelser" af Pia Lindkvist Knærkegaard

"Organisation - videregående uddannelser" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Pia Lindkvist Knærkegaard "Coaching og konflikthåndtering"

Hos Bog & idé er "Coaching og konflikthåndtering" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Lindkvist Knærkegaard