Bog & idéPlum Johnson

Bøger skrevet af Plum Johnson

Læs mere om Plum Johnson
2 produkter
2 produkter
De efterlod os alt
STREAM
De efterlod os altPlum Johnson
179,95 DKK
Lydbog
(9)
De efterlod os alt
De efterlod os alt
De efterlod os altPlum Johnson
229,95 DKK
EBOG
(8)
De efterlod os alt

Mere om Plum Johnson

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Plum Johnson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Johnson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De efterlod os alt" udgivet af Gads Forlag - "De efterlod os alt" udgivet af Gad - "De efterlod os alt" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Plum Johnson

Plum Johnson har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Johnsons bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Johnson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Plum Johnsons "De efterlod os alt"

Hos Bog & idé er "De efterlod os alt" tilgængelig som lydbog. Plum Johnsons "De efterlod os alt" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Plum Johnson "De efterlod os alt"

Hos Bog & idé er "De efterlod os alt" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "De efterlod os alt" på din enhed og begynde at læse. Det er Gad, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Plum Johnson