Bog & idéPoppy Adams

Bøger skrevet af Poppy Adams

Læs mere om Poppy Adams
1 produkter
1 produkter
Søsteren
STREAM
SøsterenPoppy Adams
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Søsteren

Mere om Poppy Adams

Hvis du mangler en bog af Poppy Adams, ser du et stort udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Adams' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søsteren" udgivet af Audioteket - "Søsteren" udgivet af Mrs. Robinson

Bøger af Poppy Adams

Du kan bestille to bøger af Poppy Adams her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Adams' bøger fås i flere formater. Adams' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poppy Adams' "Søsteren"

Hos Bog & idé er "Søsteren" tilgængelig som lydbog. Med Poppy Adams' "Søsteren" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Audioteket.

Poppy Adams "Søsteren"

"Søsteren" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mrs. Robinson.
Detaljer
Fulde navn:
Poppy Adams