Bog & idéPoul Arnedal

Bøger skrevet af Poul Arnedal

Læs mere om Poul Arnedal
4 produkter
4 produkter
Det romerske broderskab
Det romerske broderskabPoul Arnedal
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Det romerske broderskab
Liget i Horsekæret
Liget i HorsekæretPoul Arnedal
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Liget i Horsekæret
Copenhagen Green
Copenhagen GreenSusanne Sayers
199,95 DKK
Hardback
(0)
Copenhagen Green
Københavnergrøn - guiden
Københavnergrøn - guidenSusanne Sayers
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Københavnergrøn - guiden

Mere om Poul Arnedal

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Poul Arnedal. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Arnedal.
Bøgerne fra Poul Arnedal udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Københavnergrøn" udgivet af Life Publishing - "100 steder at huske før de forsvinder" udgivet af Life Publishing - "Liget i Horsekæret " i serien "Tisvilde-krimi" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Copenhagen Green" udgivet af Life Publishing - "Copenhagen Green - The Guide" udgivet af Life Publishing - "Københavnergrøn - guiden" udgivet af Life Publishing - "100 steder at huske - før de forsvinder" udgivet af Co+Life - "100 places to remember - before they disappear" udgivet af Co+Life

Mere om Poul Arnedals bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Poul Arnedal hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Poul Arnedal bøger i forskellige formater. Poul Arnedal bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Københavnergrøn" af Poul Arnedal

Hos Bog & idé er "Københavnergrøn" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Life Publishing.

"100 steder at huske før de forsvinder" af Poul Arnedal

"100 steder at huske før de forsvinder" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Life Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Arnedal