Bog & idéPoul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen

Bøger skrevet af Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen

1 produkter
1 produkter
Problem-oriented project work
Problem-oriented project workPoul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen
419,95 DKK
Paperback
(0)
Problem-oriented project work

Mere om Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen

Der er bare én bog af Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Problem-oriented project work". Den er udgivet af Samfundslitteratur på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersens "Problem-oriented project work"

Det er muligt at købe Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersens "Problem-oriented project work" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen