Bog & idéPoul Brink

Bøger skrevet af Poul Brink

Læs mere om Poul Brink
2 produkter
2 produkter
Thule-sagen - løgnens univers
TILBUD
Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen IdealistenPoul Brink
79,96 DKK99,95 DKK
EBOG
(0)
Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten
Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten
TILBUD
STREAM
Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen IdealistenPoul Brink
95,96 DKK119,95 DKK
Lydbog
(0)
Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten

Mere om Poul Brink

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Poul Brink, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Brink.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Thule-sagen - løgnens univers" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thule-sagen - løgnens univers" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Poul Brinks bøger

Poul Brink har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Brinks bøger fås i flere formater. Bøgerne af Brink er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Poul Brinks "Thule-sagen - løgnens univers"

Hos Bog & idé er "Thule-sagen - løgnens univers" tilgængelig som e-bog. Med "Thule-sagen - løgnens univers" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Poul Brink "Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten"

"Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Thulesagen. Løgnens univers. Bogen bag filmen Idealisten" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Brink