Bog & idéPoul Dyhre-Poulsen

Bøger skrevet af Poul Dyhre-Poulsen

2 produkter
2 produkter
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiPeter Muus
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi
Lærebog i biomekanik
Lærebog i biomekanikHenrik Sørensen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i biomekanik

Mere om Poul Dyhre-Poulsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Poul Dyhre-Poulsen. På listen nedenfor har du Dyhre-Poulsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægeapparatets anatomi" udgivet af Munksgaard - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i biomekanik" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Poul Dyhre-Poulsen

Poul Dyhre-Poulsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Poul Dyhre-Poulsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Dyhre-Poulsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bevægeapparatets anatomi" af Poul Dyhre-Poulsen

"Bevægeapparatets anatomi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Poul Dyhre-Poulsen "Ortopædkirurgi"

"Ortopædkirurgi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Dyhre-Poulsen