Bog & idéPoul Henrik Brejnrod

Bøger skrevet af Poul Henrik Brejnrod

Læs mere om Poul Henrik Brejnrod
2 produkter
2 produkter
Sociologi
SociologiUlrik Grubb
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Grundbog i pædagogik
Grundbog i pædagogikPoul Henrik Brejnrod
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i pædagogik

Mere om Poul Henrik Brejnrod

Poul Henrik Brejnrod har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brejnrod.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opdagelsen af den nye verden" udgivet af Kroghs Forlag - "Sociologi" i serien "Grundbøger til samfundsfag" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i pædagogik " i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Poul Henrik Brejnrods bøger

Poul Henrik Brejnrod har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Brejnrods bøger som hæftet. Poul Henrik Brejnrod bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Opdagelsen af den nye verden" af Poul Henrik Brejnrod

Hos Bog & idé er "Opdagelsen af den nye verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kroghs Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sociologi" af Poul Henrik Brejnrod

Hos Bog & idé er "Sociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Brejnrods serie "Grundbøger til samfundsfag". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Henrik Brejnrod