Bog & idéPoul-Henrik Pedersen

Bøger skrevet af Poul-Henrik Pedersen

Læs mere om Poul-Henrik Pedersen
4 produkter
4 produkter
Banditter i habitter
STREAM
Banditter i habitterPoul-Henrik Pedersen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Banditter i habitter
En eksborgmesters bekendelser
En eksborgmesters bekendelserPoul-Henrik Pedersen
129,95 DKK
e-bog
(0)
En eksborgmesters bekendelser
Tro, håb og terror
Tro, håb og terrorPoul-Henrik Pedersen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Tro, håb og terror
400 kvikke tacklinger
400 kvikke tacklingerPoul-Henrik Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
400 kvikke tacklinger

Mere om Poul-Henrik Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Poul-Henrik Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro, håb og terror" udgivet af Forlaget mellemgaard - "400 kvikke tacklinger 2019" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Banditter i habitter" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "400 kvikke tacklinger 2019" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Banditter i habitter" udgivet af Mellemgaard - "Med døden som gæst" udgivet af Forlaget mellemgaard - "400 kvikke tacklinger" i serien "Kvikke tacklinger" udgivet af mellemgaard - "400 kvikke tacklinger" i serien "Kvikke tacklinger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "En eksborgmesters bekendelser" udgivet af mellemgaard - "Tro, håb og terror" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Bestilling på mord" udgivet af Mellemgaard - "Hævntørst og pistacienødder" udgivet af Mellemgaard - "En eksborgmesters bekendelser" udgivet af mellemgaard

Bøger af Poul-Henrik Pedersen

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Poul-Henrik Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pedersens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tro, håb og terror" af Poul-Henrik Pedersen

Hos Bog & idé er "Tro, håb og terror" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"400 kvikke tacklinger 2019" af Poul-Henrik Pedersen

"400 kvikke tacklinger 2019" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "400 kvikke tacklinger 2019" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Poul-Henrik Pedersen