Bog & idéPoul Poder

Bøger skrevet af Poul Poder

Læs mere om Poul Poder
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser

Mere om Poul Poder

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Poul Poder. På listen nedenfor ser du de seneste af Poders bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Om Bauman" udgivet af HansReitzels - "Følelsernes sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Poul Poders bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Poul Poder hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Poul Poder fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Poder inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Poul Poder

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Poul Poder "Den modige leder"

Det er muligt at købe Poul Poders "Den modige leder" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Poders serie "Ledelse for læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Poder