Bog & idéPoul Skaaning

Bøger skrevet af Poul Skaaning

Læs mere om Poul Skaaning
2 produkter
2 produkter
Sven Tveskæg
Sven TveskægPoul Skaaning
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sven Tveskæg
Knud den Store
Knud den StorePoul Skaaning
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Knud den Store

Mere om Poul Skaaning

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Poul Skaaning. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Skaanings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vikingestormen" udgivet af Hovedland - "Knud den Store" udgivet af Hovedland - "Sven Tveskæg" udgivet af Hovedland - "Den unge Christen Kold" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag

Mere om Poul Skaanings bøger

Poul Skaaning har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Poul Skaaning kan købes i udvalgte formater. Skaaning har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Poul Skaanings "Vikingestormen"

Det er muligt at købe Poul Skaanings "Vikingestormen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.

Poul Skaaning "Knud den Store"

Hos Bog & idé er "Knud den Store" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Skaaning