Bog & idéPreben Hartmann-Petersen

Bøger skrevet af Preben Hartmann-Petersen

Læs mere om Preben Hartmann-Petersen
2 produkter
2 produkter
Kemiske og fysiske tabeller
Kemiske og fysiske tabellerOtto V. Rasmussen
299,95 DKK
Hæftet
Kemiske og fysiske tabeller
Kemiske enhedsoperationer i laboratoriet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kemiske enhedsoperationer i laboratorietPreben Hartmann-Petersen
180,95 DKK
Hæftet
Kemiske enhedsoperationer i laboratoriet

Mere om Preben Hartmann-Petersen

Der findes flere bøger fra Preben Hartmann-Petersen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hartmann-Petersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Almen, uorganisk og organisk kemi Opgavebog" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Mendeleev og det periodiske system" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Mendeleev og det periodiske system" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Akademisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Opgaver til Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Akademisk Forlag - "Grundstofferne" udgivet af Akademisk Forlag - "Kemiske enhedsoperationer i laboratoriet" udgivet af Gads Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Grundstofhåndbogen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Alexander Fleming og penicillinet" i serien "Idéernes bagmænd." udgivet af Polyteknisk Forlag - "Lise Meitner og spaltningen af uran" i serien "Idéernes bagmænd." udgivet af Polyteknisk Forlag - "Banting, Best og insulinet" i serien "Idéernes bagmænd." udgivet af Polyteknisk Forlag - "Marie Curie og hendes nærmeste familie" i serien "Ideernes bagmænd" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Almen, uorganisk og organisk kemi" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Håndbog i kemiske fagtermer" udgivet af Gyldendal - "Kemiske og fysiske tabeller" udgivet af Gyldendal

Bøger af Preben Hartmann-Petersen

Der er 21 tilgængelige bogudgivelser af Preben Hartmann-Petersen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Preben Hartmann-Petersen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hartmann-Petersen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Almen, uorganisk og organisk kemi" af Preben Hartmann-Petersen

Det er muligt at købe Preben Hartmann-Petersens "Almen, uorganisk og organisk kemi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Preben Hartmann-Petersen "Almen, uorganisk og organisk kemi Opgavebog"

"Almen, uorganisk og organisk kemi Opgavebog" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Preben Hartmann-Petersen